Gister vond er een bijeenkomst plaats op het stadhuis van Beverwijk. De bijeenkomst stond in het teken van het trafostation dat TenneT beoogd te bouwen binnen de gemeente Beverwijk. De bijeenkomst werd aangevraagd door de stichting ‘Ban de Bron’. Deze stichting is eerder al een petitie gestart, omdat zij en andere inwoners zich zorgen maken betreffende geluidsoverlast vanuit het trafostation.

Onlangs is Alex van Luijn van SamenBeverwijk in contact getreden met TenneT om te informeren over mogelijk geluidsoverlast. Hierover kunt u in het onderstaande artikel meer lezen.

Vanavond zal tijdens de raadscommissie opnieuw worden gesproken over het trafostation van TenneT. Later deze week is er tevens een bijeenkomst waarbij TenneT meer informatie zal verschaffen over de beoogde bouw. Hoe dan ook, SamenBeverwijk is van mening dat onze gemeente moet staan voor de gezondheid van haar inwoners en alles op alles moet zetten om te voorkomen dat een aanzienlijke groep te maken krijgt met een ziekmakende bromtoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *