Spookhuis

Drie jaar geleden schreef Alex van Luijn hier al over. ‘Wat jammer dat dit huis staat te verkrotten’ gaf hij toen aan. Op dat moment stond het huis al 13 jaar leeg. Inmiddels is dat 16 jaar geworden! Het gaat om een huis aan de Kees Delfsweg te Beverwijk, zie onderstaande foto’s.

In 2017 maakte NH Nieuws een reportage met de titel “Wanhopige Beverwijkers naar rechter om ‘spookhuis’: Dit geeft een heel onveilig gevoel”. De gemeente Beverwijk gaf in deze tijd aan dat de leegstand niet aangepakt kon worden. Erg jammer natuurlijk!

We zijn nu 3 jaar verder en SamenBeverwijk is van mening dat opnieuw naar de leegstand van de woning moet worden gekeken. We wonen in een gebied waar veel vraag is naar woningen. Iedere woning is er een in deze periode van schaarste! Leegstand moet daarom zoveel mogelijk worden bestreden en worden tegengegaan. Daarnaast is de verloedering van de woning en daarmee de leefomgeving zeer ongewenst!

Om het college van Beverwijk te activeren zullen wij vragen stellen over de leegstand. De vragen en de antwoorden zullen wij publiceren op onze website. Mocht u zelf vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hierbij de gestelde vragen

4 reacties op “Spookhuis”

  1. Prima als hier naar gekeken wordt, het is verloedering voor de buurt.
    Niet wetend wat er binnen is.
    Maar ik denk dat dit lastig wordt omdat dit waarschijnlijk eigendom is.

  2. Ik hoop dat er hier iets uitkomt, hetzelfde geldt voor een klein stukkie verderop, de Kloosterstraat. Daar is de verloedering en verpaupering om te huilen. Ik rijd bijna dagelijks door de Kloosterstraat. Het zou niet moeten uitbreiden, al die mooie oude woningen verdienen het om opgeknapt te worden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *