Oud en nieuw samen bijeen, de klok tikt door de eeuwen heen”. Dat is wat Alex van Luijn van SamenBeverwijk in 2017 stelde over de klok van het oude raadhuis in een opname van TVNH.

Gister (21 januari 2019) is Alex op het gemeentehuis van Beverwijk geweest en heeft hij een gesprek gevoerd met de wethouder over de klok van het oude raadhuis. Wij kunnen u vertellen dat er momenteel onderzoek wordt gedaan naar een geschikte locatie voor de klok, een locatie waar alle Beverwijkers weer van de tijd en schoonheid van de klok uit 1760 kunnen genieten. Als het meezit lukt dit nog dit jaar! Alex van Luijn is al sinds 16 juni 2016 bezig geweest met het terughalen van de klok, maar hij is vastberaden en wij zijn er van overtuigd dat het hem gaat lukken. Wij houden u op de hoogte!

Een reactie op “Klok van het oude raadhuis

  1. Yvonne zegt:

    je kan een pand wel veranderen maar doe dat aan de binnenkant laat alsjeblieft de buitenkant in zijn “oude staat ” dan houd de Breestraat zijn sfeer van vroeger ! Daarmee doe je de geboren en getogen Beverwijkers ( ik ben zelf overigens ” import Wijker ” ) een groot plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN NIEUWSBRIEF