Informatie voor ondernemers / koop lokaal

Het college van Beverwijk heeft besloten om uitstel te verlenen voor betalingen van OZB, precario, reclame- en toeristenbelasting en gemeentelijke heffingen voor ondernemers. Belastingen en heffingen worden wel ontvangen, maar op een later moment.

Het college van Beverwijk heeft – op dit moment – de mogelijkheid om uitstel te verlenen voor de voornoemde belastingaanslagen tot 1 juli 2020. De datum van 1 juli komt overeen met de landelijke richtlijn. Afhankelijk van de ontwikkelingen overweegt het college tegen die tijd of verdere uitstel noodzakelijk en mogelijk is. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de financiĆ«le positie van de gemeente.

Voor meer informatie over zowel landelijke als lokale steunmaatregelen voor ondernemers kunt u klikken op de onderstaande link:

https://corona.beverwijk.nl/steunpunt-ondernemers

Voor algemene informatie kunt u hier klikken: https://corona.beverwijk.nl/

Tot slot wensen wij alle ondernemers heel veel sterkte toe in deze zeer lastige periode en roepen wij iedereen op om zoveel mogelijk lokaal te kopen. Er zijn veel initiatieven die het lokaal kopen stimuleren. Kijk bijvoorbeeld eens op: https://brengenhaal-lokaal.nl/

Groet,

SamenBeverwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *