Motie: Tiny Forests

Op 20 december 2018 werd deze motie aangenomen door de raad. De volgende partijen stemde voor: SamenBeverwijk, GroenLinks, D66 & PvdA. De overige partijen actief in Beverwijk stemde helaas tegen. SamenBeverwijk is blij dat de motie is aangenomen. Samen voor een groener Beverwijk!
AANGENOMEN

Motie: Regenboogvlag

Op 28 juni 2018 diende SamenBeverwijk met succes de motie 'Regenboogvlag' in. Door het indienen van de motie wappert ieder jaar op Coming-Outdag de regenboogvlag op het gemeentehuis van Beverwijk. Samen voor een inclusief en divers Beverwijk!
Aangenomen

Motie: Hondenbelasting

Hondenbelasting moet worden getransformeerd in een bestemmingsheffing, waaruit zogenaamd 'hondenbeleid' kan worden gefinancierd, zoals het aanleggen en onderhouden van uitlaatplaatsen en het opruimen van uitwerpselen. Deze motie is afgewezen door de raad!
Afgewezen

Motie: Meer Bomen

SamenBeverwijk is een groene partij en is van mening dat Beverwijk veel groener kan. Beverwijk staat in de top 3 van minst groene gemeenten van Nederland binnen de bebouwde kom! Er is dus veel te winnen op dit terrein. Deze motie werd helaas afgewezen door de raad.
Afgewezen