Beverwijk barst van de mooie (burger)initiatieven. Helaas kan niet ieder initiatief worden gerealiseerd, omdat er geen budget voorhanden is. Regelmatig steunt SamenBeverwijk daarom (burger)initiatieven die mooie impact op de samenleving hebben of kunnen hebben. Hieronder ziet u enkele (burger)initiatieven die SamenBeverwijk al heeft gesteund. Vindt u dit een mooi concept en wilt u ook uw steentje bijdragen? Kijk dan verder op deze pagina.

Momenteel is er € 0,00 gedoneerd door 0 donateur(s).

Denk mee! Is er een initiatief waar wij volgens u aandacht aan moeten besteden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

0
Gesteunde (burger)initiatieven

Sint-Maarten Aagtendorp

In 2018 schonk SamenBeverwijk namens de leden en donateurs € 100,- aan de organisatoren van het Sint-Maarten feest in Aagtendorp. Het geld is gebruikt om snoepgoed aan te schaffen voor zingende kinderen met zelf gemaakte lampionnen.

Soos de Babbelaar

In 2019 schonk SamenBeverwijk namens de leden en donateurs € 50,- aan Soos de Babbelaar. Het geld wordt gebruikt voor een nieuwjaarsborrel voor mensen met een verstandelijke beperking.

Totaal uitgegeven:

0

Draag een steentje bij...Bedrag € –